Biłgorajskie :: Zobacz temat - Czy jak się otwiera sklep internetowy trzeba wynająć magazyn

Forum Biłgorajskie Strona Główna
www.webaukcje.pl
Regulamin i pomoc:  Regulamin  FAQ | Nawigacja:  Użytkownicy  Grupy  Szukaj | Opcje osobiste:  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj

 Czy jak się otwiera sklep internetowy trzeba wynająć magazyn Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Zobacz posty od ostatniej wizyty
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu    Forum Biłgorajskie Strona Główna -> Salon nowych technologii
Autor Wiadomość
vista85
Niemowa
Niemowa




Wiek: 32
Płeć: Mężczyzna
Dołączył: 28 Wrz 2016
Posty: 4

PostWysłany: Czw 9:46, 29 Wrz 2016 Odpowiedz z cytatem Powrót do góry

Nie trzeba mieć magazynu prowadząc sklep internetowy. Współpraca z dostawcą towaru np. na zasadzie dropshipping-u, zwalnia cię z posiadania własnego magazynu. Ty tylko w sklepie internetowym zbierasz zamówienia i przesyłasz je następnie do dostawcy. A dostawca realizuje wysyłkę.


Ostatnio zmieniony przez vista85 dnia Pon 9:55, 19 Cze 2017, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość
Ajlar
Niemowa
Niemowa




Wiek: 30

Dołączył: 14 Kwi 2015
Posty: 23

PostWysłany: Czw 18:14, 23 Mar 2017 Odpowiedz z cytatem Powrót do góry

Na pewno otwierajac sklep internetowy bedziemy musieli miec jakis system, ktory zawiera automatyczne płatności. Nie bedziemy przeciez ani siebie ani tym bardziej naszych klientow zmuszac do recznego wypelniania przelewow itp. Ja u siebie postawilem na Tpay - czemu on? Zobaczcie sami jakie to proste: https://tpay.com/zautomatyzuj-platnosci - a na dodatek tanie (dla mnie), bezpieczne i naprawde szybkie.
Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość
Gildor
Niemowa
Niemowa




Wiek: 24

Dołączył: 16 Maj 2017
Posty: 1

PostWysłany: Wto 12:31, 16 Maj 2017 Odpowiedz z cytatem Powrót do góry

Nie musisz mieć żadnego magazynu, po prostu robisz sobie spokojnie jakąś dostawę dłuższą i masz z głowy. Ja mam sklep internetowy na presta shopie bo jest dość prosty panel i sobie sam ogarniam jedyne co kupiłem to tzw integracje z allegro i teraz jak coś wstawiam sobie do sklepu jakiś produkt to od razu mam to na allegro też wystawione to po prostu oszczędza mi bardzo dużo czasu i nie muszę się meczyc z jakimiś aukcjami, robiła mi to firma : www.platformaintegracyjna.pl i spoko się sprawdzili, wszystko działa jak należy.
Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość
Marlena77
Słuchacz
Słuchacz




Wiek: 40

Dołączył: 22 Cze 2016
Posty: 71

PostWysłany: Sro 19:59, 21 Cze 2017 Odpowiedz z cytatem Powrót do góry

Na pewno aby miec sklep internetowy potrzebny jest odpowiedni hosting. Dla e-sklepu to juz raczej trzeba miec cos mocniejszego - czyli VPS. Dobra oferte ma teraz firma Statnet - http://www.statnet.pl/ - wychodzi naprawde tanio, bo juz od 14zl/msc - a parametry oferuja niezle:

1x2 GHz mocy CPU
1 GB pamięci RAM
10 GB powierzchni SSD
nielimitowany transfer
Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość
gocha
Niemowa
Niemowa




Wiek: 27

Dołączył: 21 Mar 2017
Posty: 37

PostWysłany: Pią 8:39, 07 Lip 2017 Odpowiedz z cytatem Powrót do góry

Nikt tego nie wymaga, to wszystko zależy od działalności, jaką prowadzić. Ja, gdy zaczęłam rozwijać swoje gospodarstwo musiałam wybudować dużą halę blaszaną http://agrohale.eu/hale-obudowane-blacha/, abym miała gdzie przechowywać cały sprzęt i pojazdy rolnicze. Jeśli ktoś chciałby skorzystać z oferty tej firmy, to zdecydowanie polecam.
Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość
Vectrossa
Małomówny
Małomówny




Wiek: 35
Płeć: Kobieta
Dołączył: 10 Wrz 2016
Posty: 104

PostWysłany: Wto 14:47, 18 Lip 2017 Odpowiedz z cytatem Powrót do góry

Otwierając sklep internetowy trzeba na pewno wybrać dobry hosting. Zerknij sobie na ofertę Hekko. Mają wybór różnych hostingów. Najtańszy zaczyna się od 5zł/miesiąc. Ale przy e-sklepie to warto zainwestować w jakąś bogatszą wersję.
Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość
MarcinPe
Niemowa
Niemowa




Wiek: 35
Płeć: Kobieta
Dołączył: 27 Lip 2017
Posty: 27

PostWysłany: Pią 20:25, 27 Paź 2017 Odpowiedz z cytatem Powrót do góry

Otwierając sklep internetowy nie musisz mieć magazynu. To zależy do dobrego planu logistycznego. Musisz za to mieć dobry sklep, przyjazny dla klienta. Ja bym doradzał sklep magento założony przez firmę Aurora Creation. Ma intuicyjny panel administracyjny i masz tam pełną kontrolę nad funkcjonalnością, zawartością i wyglądem sklepu.
Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu    Forum Biłgorajskie Strona Główna -> Salon nowych technologii


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Klubowa Liga Typerów Łada Biłgoraj

Copyright © 2005 by forum.lbl.pl

Gwiazdor Katalog Stron WWW - www.webtree.pl